SAUNA SAARINEN OY

Saunojen rakennus ja saneeraus avaimet käteen -palveluna

Ota yhteyttä ›

Saunat

Terassit

Pyydä tarjous

Sauna Saarinen Oy | Turku, Pori, Rauma

Sauna Saarinen Oy on saunarakentamiseen ja saunojen remontointiin erikoistunut yritys, joka toimii paitsi Turun, Porin ja Rauman seudulla, myös muualla Etelä-Suomessa sekä laivoilla.

Pääpalvelujamme ovat saunatilojen rakentaminen ja saneeraus mittatilaustyönä. Vuosien varrella olemme toteuttaneet runsaasti erilaisia saunoja etenkin laivoille. Saunojen lisäksi rakennamme ja remontoimme esimerkiksi terasseja, patioita ja valokatteita asiakkaan toiveiden mukaan räätälöitynä.

Palvelemme niin laivayhtiöitä, taloyhtiöitä, yrityksiä kuin yksityisasiakkaita.

 

Ota yhteyttä ›

Remontti- ja rakennustyöt yli 20 vuoden kokemuksella!

Sauna Saarisen taustalla on yli 20 vuoden kokemus erityisesti saunatilojen remontoinnista sekä terassien rakentamisesta. Haluamme tarjota asiakkaillemme aina luotettavaa ja korkealaatuista palvelua – olipa kyse risteilylaivan saunatiloista tai kesämökin terassista.

Päämäärinämme ovat ensiluokkainen työn jälki ja tyytyväinen asiakas. Toteutamme saneeraus- ja rakennustyöt aina asiakasta kuunnellen ja viimeisteltyyn työjälkeen panostaen. Tyytyväisiin yritysasiakkaisiimme kuuluu esimerkiksi Finnlines Oy, jonka laivoilla olemme sekä korjanneet että rakentaneet lukuisia saunoja.

Lue lisää ›

Yhteydenottolomake

Soita Yhteystiedot